head rsw

Beste scouts,

Na twee jaar afwezigheid kunnen we jullie nu eindelijk laten weten dat in 2022 weer een RSW zal plaatsvinden! We hopen dat jullie weer met velen aanwezig zullen zijn.

Gezien de korte voorbereidingstijd voor de organisatie, maar vooral voor jullie als deelnemende groepen, hebben we het programma een beetje gewijzigd ten opzichte van eerdere weekenden. Daarmee hopen we het voor iedereen mogelijk te maken om deel te nemen, ook voor de scouts die nog geen RSW ervaring hebben.

Verdere details over het programma volgen nog, maar hierbij al een paar belangrijke zaken:

  • Er is dit jaar één overnachting, van zaterdag 9 op zondag 10 april. We verwachten de deelnemers op zaterdagochtend. Zondagmiddag is de afsluiting en kunnen de scouts weer worden opgehaald.
  • De RSW vindt plaats op De Heikop, op de Brunssumerheide. Dit terrein biedt ons alle ruimte en mogelijkheden voor een mooi programma.
  • Er zal dit jaar géén bezoekersavond zijn.
  • De infoavond vindt nog niet fysiek plaats. Jullie ontvangen nog informatie over hoe we dit wél gaan doen.
  • Omdat het de afgelopen 2 jaar vaak beperkt mogelijk was om groep te draaien en de scouts in die periode géén RSW ervaring hebben kunnen opdoen, passen we het niveau van de RSW hier op aan. Dat betekent dat ook groepen die in het verleden als trainingsgroep deelnamen dit jaar als wedstrijdgroep kunnen deelnemen. Er kunnen dit jaar géén stafleden op het RSW terrein blijven.
    Het is wel van belang dat de scouts zelfstandig hun tent kunnen opzetten en de basis (tocht)technieken onder de knie hebben.

Op dit moment wordt de website bijgewerkt. Daar vind je binnenkort ook de link om je aan te melden.

Vragen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke scoutinggroet,

Bastiaan Bovy

Contactformulier

Mail-adres
Onderwerp
Bericht